En tiedä

Runoilija kasberget

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2006
Viimeksi paikalla: 20.4.2018 15:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

-Havaitsen hetken, joka elää meitä ympäröivässä voimassa-
 

En tiedä, mitä tämä päivä pitää sisällään.
En tiedä, mitä huominen tuo tullessaan.
En tiedä, mitä minua tulevaisuudessa odottaa.

En tiedä saanko koskaan rauhaa sydämeeni.

En tiedä.

Tiedän vain, että aamun, päivän ja illan jälkeen tulee yö- sen minä tiedän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkäsin tästä ! :)

 

Käyttäjän kaikki runot