-Isälle-

Runoilija kasberget

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2006
Viimeksi paikalla: 20.4.2018 15:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

-Havaitsen hetken, joka elää meitä ympäröivässä voimassa-
 

Minäkin haluan toivottaa isälleni onnea- tässä kaunein löytämäni ruusukimppu ja hauska kortti.

Sytytän kynttilän ja laitan kukat maljakkoon, kortti nojaa vasten sinun tekemää kynttilänjalkaa.

Pieni kyynel valuu poskelleni- kuivaatko ne isä?

Laitan pienet käteni ristiin ja puhun sinulle- puhun vasta nyt, kun olet poissa. En osannut aikaisemmin.

Siitä on vasta vuosi, kun nukuit traagisesti pois. Liian aikaisin lähdit luotani- tarvitsen sinua viellä.

Hyvää isäinpäivää- kuulethan tämän?

*tyttäresi*

Selite: 
nyyh....
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinhän se on, juhlapyhät on kaikkein vaikeimpia ihmisille, joiden läheinen on nukkunut pois. Otan osaa, en voi kuvitellakaan miltä tuntuisi isänpäivä ilman isää .

Koskettavaa ja herkkää...läheisen menetys on vaikea paikka.
 

Käyttäjän kaikki runot