Kävi täällä

Runoilija Alaviivain

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä antaa antajille ja ottaa ottajilta.
 

Astuu kauemmaksi
Ajatus menee lähemmäksi
Haluan sinut lähemmäksi
Kokoajan
Kokoajan menet vain kauemmaksi
Irti köydestä, ote päästäen
Sinusta päästä irti en
Nouset ylös hymyillen
Hymyile en
Muistot sinussa
Hyimyillen

Sortuen

Mieli murtuen, syvällä tuntuen
uskon sinuun
Missä olet

Missä?
poissa

Olen hukassa
Ota minut lähemmäksi
Ajatukset susta mun sisuksissa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot