Haamukirjoittajani

Runoilija Cloudhands

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Softness is the way of life, hardness is the way of death.
 

Kerran kirjoitin sinulle

eepoksia
fantasioita
sinfonioita.

Tyhjensin itseni

paperille
ruudulle
kuviin
ääneen.

Sinun kaikkeuteesi.

Liikuin takiasi
läpi elämän kirjon,
naarasin tunteiden meren.

Niin sinä
kirjoitit minut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot