Suudelmia

Runoilija Cloudhands

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Softness is the way of life, hardness is the way of death.
 

Lupasin itselleni suudella sinua tänään.

Vien sinut Kaivopuiston rantaan,
katsomme aaltoja,
kysyn sinulta,
kuohuuko sisälläsi tunne,
joka ulottuisi huulilleni.

Kuiskaat luvan korvaani

(saat)

ja hymyilet painautuessasi minua vasten.

Pelkkä ajatus saa minut väreilemään.
Sinun suudelmasi on seikkailuni.

Tuuli on pessyt kasvosi,
syksyn viileys huulillamme,
mutta edes jäälautta välissäme
ei kestäisi sitä intohimon tulta
mitä syöksisin
saadakseni jäädä suudelmaasi.

Olet jumalaisen kaunis
ja mielesi on minulle jo rakas.

Joten anna minun tänään tuntea
kauneutesi huulillani,
mielesi vartalollani,
energiasi raajoillani,
sisällämme,
ympärillämme.

Liitä minut itseesi.

Se kaikki alkaisi suudelmasta.
Tiedän että ymmärrät.

Mutta kerron sen nyt muille,
että hekin voivat ymmärtää
suudelman merkityksen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis, suudelmat ovat tärkeimmät <3 ;)
Hyvin kirjoitettu!!

 

Käyttäjän kaikki runot