Fall's display

Runoilija Cloudhands

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Softness is the way of life, hardness is the way of death.
 

The falling of leaves
wings my softness forth,
even closer than sun's embrace.
I land between my dreams
like petals between feathers
and cuddle.

The gates of Fall
slide open before my face
and ravel out the seed of night,
my salvation
dribbling of icy breath.
It grants me an fearsome interlude
and somehow my pains give in
as the leaves dance with snowflakes
to wind's barren rhythm.

So Fall claims its sacrifice
and I marvel its sweet decay.
The whitest darkness
and the darkest light
oh, what a solemn display.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

syksyn romantisointi tekee hyvää - nykyäänhän koko aika elokuusta toukokuuhun on vain yhtä pitkää syksyä...
kaunista kieltä ja soljuvaa tekstiä. erityisesti tietyt sananvalinnat, kuten "a(n?) fearsome interlude", jäivät mieleen.

Minäkin rakastuin noihin tanssiviin lehtiin ja lumihiutaleisiin. (Jostain syystä jäin odottamaan vielä jotain loppujysäystä. Mikä se sitten olisi tiedä häntä.)

How should I start? Should I say... Brilliant! Hyvä, että tälle saitille saatiin mestari itse - vihdoin. Olit näköjään runoäänestyksessäkin ollut muutama viikko sitten (tosin ilman nimimerkkiä).

Kyllä nää sun runot näyttää närhen munat muille. Hienoa, bro.

 

Käyttäjän kaikki runot