Valon polulla

Runoilija Cloudhands

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Softness is the way of life, hardness is the way of death.
 

Huomenna lähden etsimään sinua.
Ensin jäljitän säteesi.
Luultavasti
se sokaisee silmäni jo Rautatientorilla.

Seuraan sitä, ilman opasta,
ilman turvaa,
heittäytyneenä valon jahtiin.

Jokainen askel on uusi,
jokainen kulma, josta käännyn
on kutkuttava mysteeri.

Vielä yksi kortteli
ja toinen.

Siinä sinä seisot.

Tarjoilet kahvia auringossa
keskellä kesäistä terassia.

Kuningattareni.
Varastan aikasi

ja valaistun.

Koko kahvila on sinun palatsisi
eikä kukaan
koko kaupungissa
ole uskaltanut kävellä näitä katuja
kuin minä.

Ihmettelen
miksi ihmiset kääntyvät
pois katseestasi.

Minä olen nyt täällä.
Minä en käänny.

En käänny enään koskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

runosi kuin kaunista unelmaa,
ihana <3

Todella kaunista, ihana, ihana runo.

Mites mä oon nää missannut? Vaikka englanti on runouden kieli, niin hyvin toimii suomeksikin.

J

vaikutuin tästä runostasi

todella kaunis ja koskettava

 

Käyttäjän kaikki runot