Nimetön

Runoilija proforma

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.9.2006
Viimeksi paikalla: 23.10.2021 22:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakas tarkoita mitä sanot
Sano mitä tarkoitat Rakas

Työssä  päätöksillä on oltava valitusosoite

Sellaista osoitetta ei löydy sanoistasi joita et tarkoittanutkaan

Sinulle minun tämä pitäisi osoittaa
Sinulle Rakas

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkauden sanat ilman tunnetta on runoilijalle kuin kyyneliä.

Runoilla niin paljon helpompi itseä ilmaista ja olevinaan turvallisempaakin .. Joskus.
Runosi hieno, tykkään.
Hyvää syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot