kiitos

Runoilija proforma

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.9.2006
Viimeksi paikalla: 23.10.2021 22:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olla osana olemista,
lähimmäisten läheisenä

Katsoa maailman menoa,
menijöiden menemistä

Kokea talven kylmyydet, syksynkin synkkyydet
ja iho kesien kuumat kalliot

Katsoa itseään silmiin,
päästää sielun sinnikkään sykinnän

Muistaa eilisen mutta elää tänään,
tulevaisuus on huomenna, ei eilen eikä nyt.

On niin kauan kun on. Kun aika loppuu,
voi kiittää elämää läheisten sykkivistä sieluista,
heidän tuomisista,
ikuisista huomisista

Selite: 
1998
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot