IT ja mä

Runoilija proforma

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.9.2006
Viimeksi paikalla: 23.10.2021 22:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

informaation tulva,
nettisivujen kuristuspanta

kauhukuvien korkeastikoulutettu maalari,
ironian riemuvoitto

maailman kutistajat,
koko kansan kamigazet

sofistikoituneet nousukkaat,
pitkänmatkan putoajat

perinteiden kunnioitus,
mykän laulu

kriittisyyden elvytys,
anarkian alkusoitto

runon kirjoittaja,
aikansa tekopyhä tuotos

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo raapaisi mieleni pintaa.

 

Käyttäjän kaikki runot