haluaisin silittää

Runoilija proforma

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.9.2006
Viimeksi paikalla: 23.10.2021 22:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin silittää rypyt
rakkautemme kankaasta

Se on kokemustemme pukema
vaate jonka lämpö on saumavaroissa;

ihmisyyden kärsivällisessä kaavassa
jossa pistot tuovat joskus pitävyyttä

Iso se ei ole
mutta maailmani kokoinen

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika ihana, jollain tapaa niin kotoisa ja lämmin;)

huhhuijjakaa, ja tähän pitäisi sitten kirjoiottaa jotain rakentavaa?

Luin tämän useaan otteeseen, pitäen kerta kerralta enempi ja enempi.
Mie tulin nyt jaariteltuani siihen tulokseen että pidin tästä valtavasti, johtunee siitä että takana äärettömän taitava runoilija!

Kangas lie aikansa elänyt, tänään sanojen silitys sinne päin syntymäpäiväonnittelun muodossa eli onneksi olkoon.

 

Käyttäjän kaikki runot