urakkapalkka

Runoilija proforma

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.9.2006
Viimeksi paikalla: 23.10.2021 22:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ole sinitarra kuvan sankarin
valu tahdissa elämän
siirry kyynär painovoiman
ehdit kyllä levätä,
nyt älä hellitä

Ole muste kynän kultaisen
valu paperiin elämän
siirry kädessäni, piirrä karttani
ehdit vielä kuivua,
nyt he tarvitsevat sinua

Ole tähti taivaan pohjoisen
valu joukkoon henkien
siirry silmiin surevan, itseään vihaavan
ehdit kyllä sammua,
nyt ethän katoa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkää tekstiä .
Kaunista, hyvin tunnelmallista, huomaa lukevansa tätä uudestaan .
Hyvät, luontevat loppuriimit ja nimi loistokas .

 

Käyttäjän kaikki runot