Sirpaleinen sydän

Runoilija kristallisydän

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 10.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä elämäsi hymyillen, hymyillen läpi kyynelten
 

Tuuli kuivasi hiukseni,
kyynel kasteli silmäni.
Hän särki sydämeni, sieluni, elämäni...

Tuhansiksi sirpaleiksi murtui,
sattui,
poltteli!
Ja niin kovasti koski..

Mutta sinä kuulit itkuni,
näit kipuni.
Sinä Jeesus nostit syliisi, lähellesi!

Paransit haavat sydämessäni <3

Selite: 
ei mitään lisättävää.. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava on runosti, ilmoittaa pelastusta. Pidän.

se on juuri näin... antaa kunnian oikeaan osoitteeseen :)

Herkän koskettava runo Suuresta parantajasta.

Kaunis ja koskettava runo

Tykkäilin kovin aika jumaloivaa.

 

Käyttäjän kaikki runot