HÄN

Runoilija kristallisydän

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 10.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä elämäsi hymyillen, hymyillen läpi kyynelten
 

Olet ihana muisto mielessäni,
kaunis kuva ajatuksissani,
kihelmöivä odotus vatsani pohjassa,

sinun sydämesi minun sydämeni vieressä...

ja minun sydämeni pamppailee ilosta!
haluten huutaa koko maailmalle

HÄN rakastaa minua!

Selite: 
muisto
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava muisto!

Kaunista muistelusta! Silloin kun joku on tärkeä sinulle, et häntä helposti unohda.

ihana :)

Suloinen. :)

 

Käyttäjän kaikki runot