Kaipaus, kuin piikki lihassani

Runoilija kristallisydän

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 10.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä elämäsi hymyillen, hymyillen läpi kyynelten
 

Kesä,
suloista unohdusta..
Mutta katoaako piikki unohdettaessa?
koulussa opetettiin,
fysiikassa olemassaolon laki.
LEIKKAUSKO!?
ei ei, onneksi..
Suuri kirurgi tiesi jälleen paremmin.
Lääkärillä uusi hoito.
Tässä tapauksessa tarvittiin vain oikea tuoksu, tai ennemminkin haJu...

Selite: 
Maailman ihanimmalle haJu lle, tärkeällä Juhalle. Aina lämmin muisto mielessäni <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva runo :)

hyvin kirjotettu ''lainaan'' NEROKAS!
ja kiitos arvostelustasi :D

Onneksi olet löytänyt kaipuun karkoittajan.

Kaunis on runosi(:

hah :D hauska toi loppu :)
"haJu=Juha"
kiitos arvosteluista!

 

Käyttäjän kaikki runot