Ok

Runoilija accidentshappen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2008
Viimeksi paikalla: 22.12.2023 15:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

katastrofin jälkeisiä ensioireita

 

Mielessäni

“Ikävöin sinua”

 

Ketä

Epämääräistä

Haavoittuvainen olo

Ikävän tunne

mutta ketä niistä kohtaan

Menneisyyttä on kasaantunut niin

paljon

On vaikea erottaa onko tunteet

nykyhetkessä vai edelleen

aaveissa

 

En saa unta ja mietin sua ja

Sua

 

Joskus kuvittelin mitä tekisit

jos menehtyisin

Tulisitko hautajaisiin

En muista miettineeni tilannetta

toisinpäin

 

Mietin, että jos en herää

huomenna ainakin olen elänyt

En huonosti tai hyvin

oon tehnyt virheitä

inhimillistä

Rakastunut

surrut, vihannut

Sulkenut ulos

sulkenut syleilyyn

Välittänyt ja ollut

välinpitämätön

 

Kaikki aina sanoo miten

Rakastettava olen, niin

Ihastuttava “kaikki sua

rakastaa”

En tunnista itseäni sellaiseksi

mutta ehkä viimein pidän itseäni

ihan Ok tyyppinä

Vanhuus tuo armollisuutta

Oisitpa ollut armollisempi itsellesi

 

Enteilen pahaa vaikka

Olen niin valmis hyvään nyt

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikki on ihanasti kunnossa, se on hyvä tietää ja tiedostaa <3 
Puhutteleva ja ajatuksia herättävä runosi.
Kiitos!
 

Käyttäjän kaikki runot