Saavuttamaton

Runoilija accidentshappen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2008
Viimeksi paikalla: 22.12.2023 15:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

katastrofin jälkeisiä ensioireita

 

Kadehdit
mun muka uraa
Menestystä

Olit mustasukkainen
mun menoista

Kritisoit, kerroit
miten en osaa
Mitään

Et kehunut nätiksi
mut pidin siitä
ettet imarrellut

Pidin kai haasteesta
pidän edelleen

Helppo on
yhtäkuin tylsä

Saavuttamaton
haluttavaa, tavoiteltavaa
ja sit ei kuitenkaan

Pettymys on tae
siihen voi luottaa

Pehmeä peitto
Tuuduttaudun
tähän taas

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei kannata liikaa sietää pettymyksiäkään, toivoa kuitenkin nään <3
aina <3
Kolahti erityisesti tuo lause pettymyksestä, koko runo säväyttää.
Kiitos!!
 

Käyttäjän kaikki runot