Narsisti/Tabula Rasa

Runoilija accidentshappen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2008
Viimeksi paikalla: 22.12.2023 15:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

katastrofin jälkeisiä ensioireita

 

En rakasta sua enää
enkä ole miettinyt sua 
vuosiin

mutta välillä ilmestyt 
haamuna

Déjà-vuna tai 
outona läsnäolona

Tuoksuna tai
ajatusratana
 

Mietin
ootko hengissä
kuka olet nykyään

Oikeasti
ehkä mietin 
itseäni ja sitä

Kuka olen
nyt

En tunne kaunaa
en vihaa enää
vuosiin
mutta jotain haluisin
purkaa

Jos olisit vaan
puhunut 

Kaikki voisi
olla toisin

Toisaalta,
silloin en varmaan
olisi ymmärtänyt
 

On vaatinut sen
pohjan, että olen
voinut löytää
jotain

Vaikka edelleen
haen


Oon edelleen
yhtä mykkä
mutta tajuan
rajoitteeni

(Oon vahva ja
heikko

kaunis ja
ruma)
 

Halusin
noususuhdanteisen
uran 

Olit jo paikoillasi
minnekään menossa

Paitsi sitten kun olit
sylissäni
pakenit kaikkialle
muualle


Edelleen ajattelen,
että mahdollistin
rappiosi

Luulin
tarvitsevani sua

Nykyään en
enää tajuu
kompromisseja

vaikka olihan
se kaikki
ihan vitun
ehdotonta
 

Mitä haluisin
edes sanoa

Olet ihan vieras 
ajatus

Tapahtuiko se
edes

Jos nähtäisiin
halusin puhuu
musta

Kumpi meistä
olikaan se 
narsisti

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, toivottavasti ajan kanssa ymmärtää paremmin <3
Kaunis kiitos
 

Käyttäjän kaikki runot