Marraskuun musta

Runoilija accidentshappen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2008
Viimeksi paikalla: 22.12.2023 15:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

katastrofin jälkeisiä ensioireita

 

Ei ole vastauksia
vaan kysymyksiä

Mulle jäi vaan
sulta opittuja tapoja
Musiikki jota kuunneltiin
Tää kulunut t-paita

Käytetty sydän

Marraskuu tulee jatkossa
olemaan pimeämpi
kuin koskaan 
aikaisemmin

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Suru on vaan surtava, muistot on muisteltava, niin kauan kuin niitä on!*
näinhän se menee!
Kannattaa yrittää ajatella hyviä asioita, niin valo tulee sydämeen <3
:-*
hieno kirjoitus
ikävästä asiasta
sai tuo marrskuun mörkö aikaan sen hyvän että
tuli upean runon
kiitos paljon! kirjoittaminen on hyvä suodatuskeino.. :)
Terapiaa ja sydän lääkäri
Hieno teos.
kiitos! <3
 

Käyttäjän kaikki runot