Pleasure / pain principle

Runoilija accidentshappen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2008
Viimeksi paikalla: 22.12.2023 15:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

katastrofin jälkeisiä ensioireita

 
Oon hävittänyt kaikki jäljet
susta kehostani
uusilla paijauksilla
tukistuksilla
läpsäytyksillä painaumilla
suudelmilla ja mustelmilla

Kroppa on niin täynnä kaikkea muuta
ettei sun jäljistä enää selvää saa
Mielikin on tyhjä 

Ehkä nyt voin alkaa rakentaa 
uutta minää
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot