Ämpärillinen kylmää vettä.

Runoilija allrosesaredead

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Failure is a bruise, not a tattoo - Jon Sinclair
 

Rakkaus on vain sana,
helppo hätävalhe.
Kielen kangertava
ilmaisu jollekin muulle.

Jos olisimme osanneet arvostaa
niitä, jotka kivitimme,
unohdimme pohjaan.

Mutta mitä sitten..?

Ne on ne kyynärpäät,
ei sydän.
Ne on ne kyynärpäät,
joilla saa loma-asunnon Espanjasta.

Selite: 
Kyynisyyskin on naiivia.
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämän realismia? Joka tapauksessa hyvä runo.

hienoa kerrontaa

pidin

Loistava! Juuri näitä ajatuksia olen yrittänyt pukea runoksi, sinä onnistuit siinä hienosti!

Upea runo, ja etenkin tuo viimeinen säkeistö, koko runo on pisteliäs ja avaa silmät, jotka haluavat nähdä.

 

Käyttäjän kaikki runot