Liian helppoa

Runoilija allrosesaredead

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Failure is a bruise, not a tattoo - Jon Sinclair
 

On liian helppoa
jäädä paikalleen suohon,
edes yrittämättä räpiköidä,
vajota epätoivoon.

On liian helppoa
jättää sanomatta "Kiitos",
kävellä naama happamena,
pahastua kaikesta.

Elämme yhteiskunnassa,
jossa kaikki on tehty liian helpoksi,
vain kiitollisuus, huomioonottaminen
ja välittäminen on liian vaikeaa.

Mutta juuri haasteet tekevät elämästä mielekästä.

Selite: 
Onneksi kaikki eivät mene sieltä, mistä aita on matalin c:
Kategoria: 
 

Kommentit

Olen täysin samaa mieltä!
Luin runojasi, tykkään.

Hienoa, että löytyy selkeää arvomaailmarunoutta.

 

Käyttäjän kaikki runot