Solmuja

Runoilija allrosesaredead

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Failure is a bruise, not a tattoo - Jon Sinclair
 

En ole koskaan ollut reipas partiotyttö,
vika on kai geeneissä tai kasvatuksessa.
Metsiä läheisempiä on tietokoneen näyttö,
kynä kädessä, kaiho kirjoituksessa.

Ei esseetä, ei biologianläksyjä, ei numeroita.
Kirjoitin aikanaan vain fiktiota, satuja mainioita.
Kunnes opin solmimaan solmuja,
tiesin, että susia ja karhuja
ei pidä pussailla turhan päiten.

Ne eivät nimittäin muutu prinsseiksi.

Selite: 
Virheistä oppii.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on mainio!

Tarinassasi opetus, runossasi aitous, hieno on!

 

Käyttäjän kaikki runot