utuinen aamu

Runoilija allrosesaredead

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Failure is a bruise, not a tattoo - Jon Sinclair
 

Kuulenko kaukaa soivat,
avalonin kuolinkellot?
Kun tanssivat nummilla keijut, noidat,
säestävät sumun sellot.

Ja kun korppi istahtaa puuhun, lähelle,
kuiskaan hänelle
"Hyvää matkaa, ehkä vielä polkumme kohtaa"

Selite: 
mummille <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot