Nimetön

Runoilija allrosesaredead

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Failure is a bruise, not a tattoo - Jon Sinclair
 

Mieleni on karmea labyrintti.
Minotaurus kulkee varsin ripeästi kannoillani.
Ja minä heitukka törmäilen ympäriinsä kuin naamiohuveissa konsanaan.

Ihmisiä uhrataan ihan väärälle alttarille.
Yritän siirtää luita sille oikealle.
Ehkä ne oppivat panemaan ruhotkin siihen?
Mikä on oikea?
En ehtinyt miettimään säntäilyni lomassa.
No, ei se vääräkään voi olla.

Lyön kirjoja kiinni tasaiseen tahtiin.
Tätä meidän kirjaamme vain en malttaisi
en malttaisi jokaista lausetta yksitelleen lukea.
Hei, annathan minun kurkata mitä lopussa tapahtuu?
Höh, no ei kai sitten.

Selite: 
Tällainen tälläkertaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauskasti kuvailtu, miten ei itsekään tunnu tietävän, mitä haluaa, mutta haluaisi kovasti tietää.

Luin uusimmat runosi,
tähän puumerkkini laitan.
Kirjoitat niin rehellisellä otteella, lukija huomaa; kuljet silmät auki.
Onnistuneesti sanasi soljuvat, ja rivien väleissä sykkii lisää.
Pidän kovasti tyylistäsi.

 

Käyttäjän kaikki runot