Totuuden jumalat

Runoilija Kallio

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 11.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

1.

Tämä maa jolle meidät on luotu, lähtökohdat kauniiseen, silloin ennen.
Nyt enää pelko, pelko korkeimman viisaudesta.
Hyvä mieli, hyvä tahto.
Entiset enkelit, nykyiset demonit.
Etsivät ymmärtävää syliä, viemään pois, pois matkalta.

2.

Kuljeta takaisin alun nummille, kotiin.
Minusta on enää kuori, rannan hiekkaan hukkunut.
Viisaus,
kosketa sisälle jotta tuntea oikein, valuttaa kyynel.
Kaunis oli kuva, nyt enää totuus jäljellä.

3.

Kuinka kaipaan sinua vanha hahmo.
Nukkua vain kohdatakseen itsensä.
Siksi hiljaa seison muistoissa, toiveissa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot