Taiteilija

Runoilija Kallio

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 11.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamun kunniaksi kuolema kuulutettiin toreilla.
Itse heräsin saastaisesta mökistä, piru perkele viereltäni. Ulkona kansa odotti lähtöäni, helvetissä saapumista. Pakenin aroille kulkemaan, kummat olennot kiljuivat kintereilläni.
Valon kaupunki ei kanna kaunaa, vaikka valitsin itseni. Sen kadut janoavat viskiä ja yötä.
Oidipus oppaanani tunkeuduin himon metsään, irstaat varjot kiusanani päivin ja öin.
Kuumalla valtatiellä kulkien, koin suuria unia, pelosta että voimasta.
Aavikon kuppiloissa join, kiusaten enkeleitä, demoneita myös.
Murhaajat ivasivat heikkouden kujilla nimeni lokaan. Keskusteluni Damokleen miekan kanssa eivät olleet turhat.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot