Goodbye my friend

Runoilija Kapina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mustatukka, sinisilmä, Helsingin kasvatti. Oon humoristinen himolukija ja (toivottavasti) tuleva kirjailija.
 

1.

Mä olin punkkari kauan sitten
Ja niin myös bestikseni
Mut se kaikki on nyt ohi
Koska bestikseni niin teki
Että hommasi itsensä helvettiin
Punkkarin paratiisiin
Se oli kyllästynyt elämäänsä
Tai ainakin perheeseensä.

KERTO:

Elämä on liian lyhyt elettäväksi
Mä omistan mun laulun bestikselleni
Se teki itsarin kun oli vasta seittemäntoist vee
Ja sen vikat sanat oli "Goodbye my friend"

2.

Sen isä oli aina kännissä
Äiti taivaaseen lentänyt
Ja sen pikkusisko oli jo röökeissä
Vaik vasta ykstoista täyttänyt
Se vietti monet yönsä meillä
Kun ei kestänyt kotonaan
Mä sanoin varmasti vielä teillä
Kaikki muuttuu aikanaan

KERTO

3.

Ei se tietenkään mua uskonut
Miksi olisi sen tehnytkään
Ja vaik me hauskaakin pidettiin
Se ei auttanut milliikään
Se oli varmaan päätöksen tehnyt
Sil oli helvetti kotina
Ja vaikka mitä olisin tehnyt
Se aikoi luovuttaa lopulta

KERTO

KERTO

Selite: 
Eka lauluni jonka kirjoitin vuosia sitten.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot