Kuolema

Runoilija Kapina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mustatukka, sinisilmä, Helsingin kasvatti. Oon humoristinen himolukija ja (toivottavasti) tuleva kirjailija.
 

Metsässä kuiskauksia,
hidas pimeyden koitto...

Se joka on vielä täällä
kulkee kohti kuolemaa
näkymättömään tuuleen
ja odottaa:
Kohta se tulee....

Kun on yksin
eksyy tahtomattaan menneisyyteen...

"Oksien katkeilu syksyn pimeydessä; kylmä, öinen hyytävyys..."

Elämän katoavaisuus on pahinta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakastuin tähän runoon jo otsikon luettuani. Mahtava.

 

Käyttäjän kaikki runot