Kohtaaminen

Runoilija Kapina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mustatukka, sinisilmä, Helsingin kasvatti. Oon humoristinen himolukija ja (toivottavasti) tuleva kirjailija.
 

Yhtäkkiä vain törmäsin sinuun.
Aika virtasi hitaammin.
Silmäsi osuivat minuun.
Hengitykseni lamaantui.
Hymyilit.
Hymyilin.
Katseesi oli pitkä ja ihana.
Mutta sinua täytyi vihata.

Sitten se oli ohi.
Kävelit mun ohi.
Kätesi hipaisi hihaani.
Minä unohdin vihani.

Tartuit varoen kädestä.
Annoin tehdä niin.
Olit niin lähellä.
Unohduimme suudelmiin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot