En tarkoittanut loukata

Runoilija Kapina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mustatukka, sinisilmä, Helsingin kasvatti. Oon humoristinen himolukija ja (toivottavasti) tuleva kirjailija.
 

Istun eteisen lattialla hiljaa oottaen
Kädet vapisten sytytän tupakan viimeisen
Vaikee kuvitella ettei enää olis meitä
Katselen kuinka ulkona sataa kyyneleitä

Sanaakaan sanomatta sä lähdit täältä
Mä tahdon ikävän tän pois mun päältä
En tahdo miettiä että näänkö enää sua
Mä toivon ettet rakas liikaa vihaa mua

Kun vielä aamulla hymyiltiin
Ja toisiamme rakastettiin
Loppuuko meidän satu näin
Kun meni sanat väärinpäin
Mä en tarkoittanut loukata

Valvon yötä menneitä muistellen
Ja koko ajan hiljaisuutta kuunnellen
Ennen aamua joku kompastuu rappusissa
Ja kohta ovi kolahtaa kiinni naapurissa

Mä nukahdan ja herään siitä lattialta
Vain tyhjyyttä näkyy naulakon alta
Mä tuijotan kattoa, syvään huokailen
Ja toivon että en oo vielä entinen

Kun vielä aamulla hymyiltiin
Ja toisiamme rakastettiin
Loppuuko meidän satu näin
Kun meni sanat väärinpäin
Mä en tarkoittanut loukata

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot