Eksynyt

Runoilija Kapina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mustatukka, sinisilmä, Helsingin kasvatti. Oon humoristinen himolukija ja (toivottavasti) tuleva kirjailija.
 

Turvallisessa lapsuudessa omaa itkuani...

Nyt on ankea ja harmaa kevät.
Pikkuinen aikaa tappamalla kyselee,
vaikken osaa vastata.

Lohdullinen kuu kannustaa
jatkamaan eteenpäin.

Pelko ymmärtää minua
ja kaupan ikkunasta tuijottaa nalle...

Viime viikolla;
Uuteen elämään, uuteen maailmaan!

Nyt ei voi muuta kuin odottaa
- Kiduttavan hitaasti minusta tulee äiti

Olenko siihen valmis?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot