Vapauta minut

Runoilija nitza94

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

emt miten mun pitäis itteeni kuvailla
 

Näen sinut
ja sinä minut
Miksi emme puhu toisillemme?
vaikka näytämmä kiinnostuksemme
Mikä muuri meitä erottaa?
Miksi emme osaa sitä murtaa?
Jää meidän välillä,
tansimme liukkailla kivillä
Haluaisin sinua suudella,
sinun lämpimiä huulia
Haluan sinut
ja sinä minut
Emme tiedä mitä tehdä näille,
ison kihkon tunteille
Tansimme hidastuu,
sydämien lyönnit tasantuu
Löydät toisen,
kauniin naisen
Lähdet luoltani
Tunnen miten kylmä tappaa sydämeni
Sydämeni muuttuu kylmäksi kiveksi,
lyyhistyn maahan ja jään siihen iäksi
Kunnes tulet taas luokseni
ja pelastat minut kuolemaltani
Jätät minut taas,
kylmä minut uudelleen murtaa
Jään sinua odottamaan
että tulet minut taas pelastamaan
Odotan,mutta turhaan
Et halua minua enään,
sanoillasi lähetät kuoleman minun perään
Kuolen,ei kukaan ja kaipaa
mutta olen vihdoin sinusta vapaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot