everyday a fake smile,everyday a fake laugh

Runoilija nitza94

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

emt miten mun pitäis itteeni kuvailla
 

En voi purkaa kenellekään huoliani
se on ongelmani
en jaksa joka päivä teskennellä että kaikki on hyvin
se on huolistani syvin
en voi näyttää toisille et minulla menee huonosti
mun pitää vaan teskennellä et elämä menee kivasti
tämä teskentely syö minua
Joka päivä huudan mielessäni apua
onneksi ystäväni eivät nää että olen vielä masentunut
he eivät nää että olen pimeyteen piilotunut
en jaksa kokoajan purkaa paskaa elämääni paperille
mä en tiedä jätänks mä hyvästi mun elämälle
tää paska vetää mut syvemmälle
mieleni tekisi huuta,kiroilla ja itkeä
mutta yritän olla sitkeä...

Selite: 
tää runo kertoo siitä et mä kannan kauheesti asioita mun sydämellä enkä mä voi purkaa sitä kellekään...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot