Sieluton

Runoilija nitza94

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

emt miten mun pitäis itteeni kuvailla
 

Olen aina uskonut olevani hyvä
mutta minussa on pahuuden jyvä
joka kasvaa ja juurtuu
viimeisetkin tunteet minulta pois puutuu.
Pahuus kasvaa ja minusta otteen ottaa,
karjaisee ja vallan minusta ottaa.
Rakkauteni muuttuu vihaksi
sitä myöten sydän vaihtuu kiveksi.
Olen tunnoton
ja sieluton.
Tuhoan kaiken tieltäni,
rakkaimpani ja ystäväni.
Olen julma ja armoton,
yksinäinen ja parantumaton.
Tuomittu yksinäisyyteen,
ikuiseen kylmyyteen.
Liian myöhäistä taistella,
pahuus on ainoa mitä minusta on tallella.

Selite: 
Teen aina jotain väärin ja satutan aina ystäviäni tahattomasti.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot