Tyhjyys

Runoilija nitza94

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

emt miten mun pitäis itteeni kuvailla
 

En näytä tunteitani
en usko niitä kestäväni
monet sanovat kylmäksi,
haukkuvat kiveksi
Ehkä parannun, ei koskaan voi tietää
mutta tätä tyhjyyttä en voi sietää
Pysyn tyhjyydessäni,peläten uutta kuolemaa
Sielu palaa,sydän yksinäisyyttään huutaa
Luottamus rikottu
sydämeni paloiksi pilkottu
Sinun takiasi pysyn yksinäinsyydessäni,
piilotan kivun itseltäni
Muut näkevät minut maan päällä
He eivät ymmärrä etten ole täällä
Olen ikuisessa helvetissäni,
inohan itseäni
Helvetissä minkä sinä minulle loit
En koskaan pääse pois
Ellei joku minua pelasta
ja päästä pulasta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suruinen sointi runossasi.Toivottavasti joku pelastaa sinut pulasta.Hyvä runo silti.

 

Käyttäjän kaikki runot