Tuska

Runoilija nitza94

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

emt miten mun pitäis itteeni kuvailla
 

Kipu niin hirveä
kilellä maku kirpeä
tuska kantamaton
koskematon
aina toiseksi
aina viimeiseksi
ei ikinä valittu
ei tarvittu
näkymätön
nimemätön
tukehdun
hukun
kaikki samaan aikaan
kuolen, ei kukaan jää kaipaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot