Oodi, hymni & balladi

Runoilija LaCaSiNa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lyhyehkö brunette, luova sielu, välillä valitettavan itsekeskeinen, hurmaava ja rasittava samaan aikaan, tamperelainen. Viihdyn enimmäkseen yksinäni. Satunnaisten runoilujen lisäksi harrastan aktiivisemmin omien tarinoiden kirjoittamista.
 

Kämmenet kohoavat epäillen
kahden rakastavaisen poskille.
"Vihdoinkin olemme kahden!"

Tyttö kietoo kätensä niskaan,
poika upottaa sormet hiuskiehkuroihin.
Katse, kuiskaus...
"Jos rakastat minua, niin rakasta sitten."

Vaatteita ei tarvita,
nurmikko levittäytyy pehmeäksi peitoksi.
Sinisilmät tuikkivat ruskeille...
"Muista: en kaipaa hellyyttä."

Kun kaksi sulautuu yhdeksi,
muu lakkaa olemasta.
Taivaalla kuu maalaa
alastomuuden kalpeaksi.
Lehdon suhina... ja kiihkon valitus. On sinfoniaa.
Kun läähätys laantuu sulon huokauksiksi
ja yksi on kaksi,
painautuu kaksi rakastavaista
toisiaan vasten.
Hänen tuntunsa... tuoksunsa... makunsa.
"Satutinko sinua?"
"Sinun rakkautesi ei kykene minua satuttamaan."

Yksi yö kuin koko elämä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot