Painajaisen prologi

Runoilija LaCaSiNa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lyhyehkö brunette, luova sielu, välillä valitettavan itsekeskeinen, hurmaava ja rasittava samaan aikaan, tamperelainen. Viihdyn enimmäkseen yksinäni. Satunnaisten runoilujen lisäksi harrastan aktiivisemmin omien tarinoiden kirjoittamista.
 

Toivotus kauniista unesta,
lupaus paremmasta huomisesta.
Että aamu tulee
ja sen tullessa
venyttelet kuin kissa.

Omatunnollani on märät korvantaustat
sen ääni on vaimea ja avuton.
Voin vielä hetken paeta
rikospaikalta,
kun syyttömän valheet liikuttavat neulaa.

Minun maailmassani viattomuus on synti
ja murha on vaivan palkka,
mutta pikkuhiljaa voimistuen
sisäinen oikeus
alkaa jaella elinkautisia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot