Haikukokoelma vol. 2

Runoilija LaCaSiNa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lyhyehkö brunette, luova sielu, välillä valitettavan itsekeskeinen, hurmaava ja rasittava samaan aikaan, tamperelainen. Viihdyn enimmäkseen yksinäni. Satunnaisten runoilujen lisäksi harrastan aktiivisemmin omien tarinoiden kirjoittamista.
 

Lintujen jälkiä
portaikossa askeleet
kun lumi huutaa.

Kerro pensaalle
paljasoksaisellekin
kukkivan jälleen.

Huuruiset silmät
käheä vibraatto karkaa
se olet sinä.

Tuuli suhaisee
hiussuortuva hulmuaa
syksyn laulussa.

Häivähdys punaa
perustelematon ja
osa minua.

Millainen ääni
syntyy kun livahdamme
ovenraosta?

Pakkassäällä saan
huurua sieraimiini
tunnin tuhinan.

Jääjoen pinta
varoittaa mustaa vaaraa
murha rannalla.

Oksaa kirvelee
linnun laskeuduttua
lepotauolle.

Seitti kukassa
horros terälehdessä
kauhun kasveja.

Kuule kuohunta
keväisen koskentörmän
matkalla lehtoon.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava lukea nämä peräkkäin. Soljuvia haikuja.

 

Käyttäjän kaikki runot