Kevät aukeaa pihaan

Runoilija LaCaSiNa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lyhyehkö brunette, luova sielu, välillä valitettavan itsekeskeinen, hurmaava ja rasittava samaan aikaan, tamperelainen. Viihdyn enimmäkseen yksinäni. Satunnaisten runoilujen lisäksi harrastan aktiivisemmin omien tarinoiden kirjoittamista.
 

Miksi keittiössä
on niin valoisaa?
Aah
kämppäkaveri on
avannut verhot
En olekaan koskaan
todella katsonut
miltä piha näyttää

Toisen keinun ketju on katki
lauta makaa osaksi pölyssä,
osaksi lumessa
Lapsen haalari, haalistuneen punainen
hiekka on vielä kovaa
byrokraattisella laatikolla
kaikki on rumaa,
mutta kevään valo
lohduttaa sitä

Höyrypallo kylmän ikkunan pinnassa
jo riittää, pitää
syödä ennen kuin
pariisinperunat jäähtyvät

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot