Ajatukset menevät ympyrää

Runoilija Mister Hank

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2006
Viimeksi paikalla: 14.4.2024 23:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.11.1949

 
leikkikehä-kehätie-
tietyö-työmaa-
maapallo-pallomaha-
mahanahka-nahkapää-
pääpuoli-puolimatka-
matkahuolto-huoltomies-
miesvieras-vierashuone-
huonekaveri-kaverisopu-
sopupeli-pelikortti-
korttileikki-
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin viisaasti keksitty. Sinulla todellakin välähtää hyvin <3
Mielenkiintoisesti etenee... :)
korttileikki-leikkikehä-kehätie-
on pisin runo mihin olen koskaan törmännyt tää,
totuutta latelet
 

Käyttäjän kaikki runot