Tartu hetkeen

Runoilija Mister Hank

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2006
Viimeksi paikalla: 14.4.2024 23:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.11.1949

 

Vuosi vuoden jälkeen
nopeammin vilahtaa.
Pian pinkojalle kello,
viimeiselle kierrokselle,
kiirehtien kilahtaa. 



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo ihmisen elosta... Hyvää syntymäpäivää!
Ei ole mitään kiirettä, nautitaan elämästä kaikessa rauhassa <3
Osuvaa, elämänmakuista kerrontaa.
 

Käyttäjän kaikki runot