Työmatka takana

Runoilija Mister Hank

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2006
Viimeksi paikalla: 27.3.2024 21:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.11.1949

 
Kun kotiin palasin,
mua rakkaani vuotti,
hän suuteli, halasi,
lämmön mieleeni tuotti. 

Kysyi tahdoinko saunaan,
ruokaa vai kahvin,
mutta minulla halu
oli vuoteeseen vahvin.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa runoilua. Varmasti unikin lopulta maistui ;)
niin - sodasta palanneetkin ottivat vasta toisena tekemisenään sukset pois jalasta!
hieno runo kaipuusta ja sen tyydyttämisestä
Hieno on runosi. Kovsti Pidän.
 

Käyttäjän kaikki runot