Molempiin olen tyytyväinen

Runoilija Mister Hank

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2006
Viimeksi paikalla: 14.4.2024 23:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.11.1949

 
Ilma on harvinaisen
lämmin ja kostea
vuodenaikaan nähden,
samoin naiseni,
tuo oma, pieni, kaunokaiseni, 

ottaen hänen ikänsä
vertailussa huomioon,
enkä toki tahtoisi
mitään muuttuvaksi,
en tunne mitään puuttuvaksi.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno on runosi. Kiitos tästä
Levollista tyytyväisyyttä, pidin :) !
Hyvä, että kaikki on kohdallaan :)
Vau, tykkään tästä!
 

Käyttäjän kaikki runot