Sinua minä rakastan

Runoilija Mister Hank

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2006
Viimeksi paikalla: 14.4.2024 23:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.11.1949

 
 

Kuinka kauniit ovat
harmaantuvat hiuksesi,
kun ne hartioille laskeutuvat.

Kuinka lämpimät
kaiken nähneet silmäsi,
kun ne anteeksiantavina katsovat.

Kuinka huumaava
neljästi synnyttänyt sylisi,
kun se minulle kutsuen avautuu. 





 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kerrontaa, rakkaus kannattaa.
Kaunis ✨
Ihanaa ja kaunista :-)
 

Käyttäjän kaikki runot