mahdollinenmahdottomuus

Runoilija Sukallinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mmmsuolaista
 

Voiko mahdollisesta
tehdä mahdotonta?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot