Tämä kylmä sunnuntai

Runoilija Sukallinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mmmsuolaista
 

Äiti ja iskä sanoivat, että minun pitäisi mennä ulos. Toki menisin, jos olisi ystäviä, jotka haluaisivat minut ulos tänä kylmänä sunnuntaina.

Olen se, jonka kanssa kaikki kyllä tulee toimeen mutta kukaan ei halua enempää. Olen siihen kyllä tyytyväinen, että satunnaisesti olen eri ihmisten kanssa milloin missäkin. Tänä kylmänä sunnuntaina ei kyllä ole taaskaan ketään.
Olen se, joka istuu perjantai iltana omassa huoneessa, mutustaa karkkia ja katsoo kavereiden lähettämiä kuvia. Ei karkissa mitään vikaa ole, paitsi että ne reikiinnyttävät hampaita, mutta siinä että katselen vain kuvia, on vikaa. Tänä kylmänä sunnuntaina ei ole tullut kuvia, mutta silti kaikki ovat menossa.
Olen se, joka haluaa mennä ulos ja kävellä metsässä, enkä se joka menee nuorisotiloihin pitämään hauskaa. Nuorisotiloissa kuulema saa uusia kavereita, mutta enpä sinne ole koskaan eksynyt. Tänä kylmänä sunnuntaina sellaiset eivät taida olla edes auki, tai sitten olen vain väärässä.
Olen se, jonka kotiintulo aika on yhdeksältä mutta en häpeä sitä. Ajattelen ehkä liian vähän riskialttiisti ja epänuorekkaasti vain turvallisuutta, sillä minun ikäistenhän pitäisi bailata kahteentoista asti ulkona ja laittaa kuvia nettiin, joissa ne heruttavat rintoja tai pyllyään. Tänä kylmänä sunnuntaina ei taida voida ottaa ainakaan ulkona kuvia, joissa heruttaisi.
Olen se, jolle kerrotaan hyvistä hetkistä. Se, jolle tullaan itkemään kun menee huonosti. Se, jota ei äänestetä minkään palkinnon saajaksi. Se, jonka perhe on läheisempi kuin lähimmät kaverit.

Silti olen se, joka jää ulkopuolelle useasta jutusta, mutta joka on lopulta ihan tyytyväinen elämäänsä. Tänä kylmänä sunnuntaina taidan pysyä sisällä.

Selite: 
kiitoos.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot