Nimetön

Runoilija Sukallinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mmmsuolaista
 

en ehkä sano mitään
vaikka haluaisin

liian monta kertaa
olen tiputtanu vesilasin

ja kyyneleet paidaltani eivät katoa

Selite: 
satutan, häpeän, korjaan .... nykyään olen vain "tunteeton" ja hiljaa
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyyneleet kuivuu aikanaan.
Varsinkin eka kappale oikein osuva. Pidän.

tuttu tunne

Surullisen suloinen runo,pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot