sinä, Aurinko ja minä, Kuu

Runoilija Sukallinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mmmsuolaista
 

mietin usein
kuinka Aurinko voi rakastaa Kuuta
kun Kuu on niin kylmä

sanot aina että Kuun valo on kaunis
vastaan aina etten pidä siitä, 'se on kylmä'

ehkä siinä on jotain samaa kuin meissä
minä, kylmä Kuu ja sinä, lämmin Aurinko

ja minä pidän sinusta niin paljon

Selite: 
en tiedä menikö oikeaan kategoriaan
Kategoria: 
 

Kommentit

Mene ihmiset luomme luokkia. Luokkamme kuulemme toisen toisen kautta ja menemme sekaisin mikä onkaan se oikea kategoria. Hyvä runo ei putoa mihinkään luokaan kuin hetkeksi seuraava lukija tulee ja näkee asiat toisin. Runo on hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot